Ga naar submenu Ga naar zoekveld

PRACHTIG: 6 zussen coveren For KING & COUNTRY's Priceless

20 maart 2018 Leestijd 2 min

De zusjes Cimorelli zijn al ruim 10(!) jaar actief op YouTube. Ze coveren (christelijke) popliedjes, maken podcast en schrijven eigen muziek. Deze heerlijke cover van het prachtige Priceless van for KING & COUNTRY blies ons van onze bureaustoel: Wauw.

KOOP TICKETS VOOR EO-JONGERENDAG (met for KING & COUNTRY)

Zijn ze echt zussen?

De Cimorelli familie bestaat uit 11(!) kinderen, er zijn dus ook nog 5 broers. Ondanks dat ze niet ontzettend op elkaar lijken, zijn ze echt zussen van elkaar. De dames zijn nogal muzikaal en vormden met z'n 5'en al vanaf 2007 een band. In 2010 kwam hun jongste zusje Dani er ook bij (die intussen de langste is). Cimorelli bemoedigt hun (overwegend vrouwelijke) fans graag en vonden het nummer Priceless van for KING & COUNTRY hier erg geschikt voor. Als onderschrift op YouTube schreven ze: "This song is sooooo sweet please take every word to heart because this is seriously so true ugh." De meiden zijn christelijk en maakten een aantal jaar geleden een eigen christelijk album, dat kun je hier luisteren: 

De weergave van Spotify vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

"Meiden, weet wat jullie waard zijn!"

Joel en Luke Smallbone strijden al jaren tegen slavernij. Ze maakten een film met de titel Priceless waarmee ze bewustwording wilden kweken voor dit wereldwijde probleem. Op de EO-Jongerendag van 2016 hield Joel een krachtige speech, luister maar:

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
KOOP TICKETS VOOR EO-JONGERENDAG (met for KING & COUNTRY)

Geschreven door

Wilke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕