Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Philippa Hanna

9 februari 2017 Leestijd 2 min

Ze is net klaar met haar tour in Noorwegen en in juni komt ze naar Nederland! Op 10 juni staat Philippa Hanna op de EO-Jongerendag. Want zeg nou zelf, een feestje zonder Philippa Hanna kun je nauwelijks een feestje noemen.

Ze zong onder andere met Lionel Richie, ging op tournee met Leona Lewis, trad op in de Heineken Music Hall en speelde twee keer het dak eraf op het BEAM Festival, maar we kunnen gewoonweg geen genoeg van haar krijgen! Mocht je haar toen gemist hebben, dan krijg je op 10 juni dus een nieuwe kans.

De jonge en getalenteerde Britste singer-songwriter schrijft vrolijke catchy nummers met elk een positieve boodschap. Niet gek, aangezien Philippa niets liever wil dan een inspiratie en rolmodel voor haar fans zijn. Haar positieve en inspirerende persoonlijkheid vind je terug op haar nieuwste album Speed of light. De boodschap? Iedereen heeft te maken met uitdagingen in het leven, maar er blijft hoop tijdens alle tegenslagen.

Ons favoriete nummer is misschien wel haar cover van It is well, een prachtig nummer dat al meer dan twee eeuwen oud is. Maar ook het vrolijke en catchy Arrow is erg fijn om naar te luisteren. Check zelf jouw eigen favoriet op 10 juni. We鈥檒l see you there!

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕