Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Ontroerde jongen bij The Passion gaat viral: “Het kwam keihard binnen”

23 april 2019 · Leestijd 2 min

Misschien heb je hem al voorbij zien komen, de jongen die tijdens The Passion met tranen over zijn wangen richting ‘Jezus’ keek. The Passion spoorde de 23-jarige Jonathan Belt op en hij deelde zijn verhaal: “Ik lijk misschien een though guy, maar schaam me niet voor mijn emoties.”

Met pet en Max Verstappen-jasje, was Jonathan niet de eerste waarvan je biggelende tranen zou verwachten. Toch zorgde het eindlied voor een emotioneel moment. “Eigenlijk was ik al vanaf het eerste moment dat ik Edwin Jonker zag geëmotioneerd. Ik zag hem meteen als Jezus – en dat was al heel intens. Het kwam keihard bij me binnen. Als dit verhaal nú zou spelen, zou het er zo uitzien! Dus toen hij op de kerktoren verscheen en ‘Je bent niet alleen’ zong raakte ik heel geëmotioneerd. Daar stond Jezus!

Misschien had ik die bemoediging die ik voelde ook wel even extra nodig. Iedereen voelt zich weleens alleen – ook ik. Maar sinds afgelopen maandag is mijn relatie van twee jaar uit. Dus het doet me veel om juist nu te realiseren dat God altijd bij me is.”

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Check het hele verhaal van Jonathan hier.

The Passion gemist? Kijk hem hier terug.

Geschreven door

Anouk

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡