Ga naar submenu Ga naar zoekveld

'Nieuwe album van Justin Bieber gaat over geloof'

26 maart 2018 · Leestijd 2 min

Justin Bieber’s nieuwe album zal waarschijnlijk geïnspireerd zijn op zijn christelijke geloof. Nu hij na zijn laatste album volop op het geloof stortte bij de Hillsong Church in Australie. Al langer gaan de geruchten dat zijn vierde album de ‘verlossing’ reflecteert die hij in de kerk heeft ervaren.

“ Justin Bieber is op zoek naar liedjes die laten horen waar hij in zijn leven op het gebied van geloof mee bezig is.", vertelt een ingewijde aan de Engelse krant The Sun. “Hij is altijd gelovig geweest, maar de laatste twee jaar is hij dichter bij de kerk en God komen te staan. En dat heeft zijn hele leven veranderd. Zo kijkt hij nu anders naar de wereld.”

Het was al bekend dat Bieber zijn tour heeft gecanceld om zich volledig op God te richten. “De tijd met de kerk heeft hem nieuwe energie gegeven. En al werkt hij met dezelfde producers van zijn laatste album Purpose. Hij is zijn muziek aan het veranderen zodat het meer in lijn is met het geloof en de waarden van zijn kerk.”

“Liefde en verlossing zijn de hoofdthema’s in de nummers die Justin Bieber tot nu toe voor zijn nieuwe album maakte. Dit nieuwe album zal zeker veel fans verrassen!”

We zijn benieuwd!

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡