Ga naar submenu Ga naar zoekveld

NIEUW: Samen bidden via YouVersion bijbel-app

24 maart 2020 Leestijd 2 min

Veel jongeren gebruiken de app YouVersion voor de interessante bijbelleesplannen en de vele verschillende vertalingen. Nu is er iets nieuws. YouVersion helpt mensen bidden met een nieuwe functie op de Bijbel app: gebed. Je kunt gebedspunten bijhouden en delen met vrienden.

De gebedsfunctie kan eenvoudig geactiveerd worden. Je kunt gebedspunten invoeren, bijhouden en archiveren. Als een Bijbeltekst jou aanspreekt, kun je dit als gebed meenemen. Als een gebed verhoord is, kun je dit markeren. Zo ontstaat een persoonlijke gebedslijst. Bijzonder is dat je ook de gebedspunten kan delen met andere gebruikers. Zo kun je met elkaar meebidden en danken. Je kunt een gebed vertrouwelijk houden, zodat alleen de mensen die jij uitnodigt het kunnen zien. Maar je kunt ook een gebedsketen maken. Dan kunnen vrienden van vrienden ook jouw gebed bidden en delen.

De app is in Nederland al bijna 2 miljoen keer gedownload en wordt wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt. YouVersion gebed is in vele talen beschikbaar zoals Chinees, Italiaans, Spaans. Zo kun je ook wereldwijd connecten met vrienden en ondanks de afstand, samen bidden.

Vraag jij je weleens af of bidden wel nuttig is? We schreven er een artikel over, lees het hier!

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕