Ga naar submenu Ga naar zoekveld

NIEUW: Podcast 'D!T' voor jongeren: 'Geloven, hoe doe je dat nou?'

14 juni 2022 Leestijd 2 min

Geloven anno 2022, hoe doe je dat nou? D!T is een nieuwe wekelijks podcast waarin Joram Kaat en Rachel Rosier in gesprek met een christelijke spreker over wat je kunt leren van het christelijk geloof en uit de Bijbel over actuele topics en persoonlijke vragen.

De weergave van Spotify vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Misschien komt de naam D!T je bekend voor en luisterde je zelfs al naar de podcast Eerst Dit. De nieuwe podcast D!T is hetzelfde concept alleen met een andere doelgroep:  deze podcast wordt namelijk speciaal gemaakt voor jongeren tussen de 14-20 jaar. Zo worden er thema's behandeld waar jij als tiener waarschijnlijk mee te maken hebt. Onderwerpen zoals Instagram vs. Reality馃こ, de kracht van woorden en houden van je lichaam鉂わ笍 worden uitgebreid besproken.

De afleveringen duren ongeveer 10 minuten en elke aflevering zal Joram of Rachel in gesprek gaan met een spreker, denk aan Shelton Telesford, Jurjen ten Brinke en Gor Khatchikyan. Ga de podcast vooral volgen op Spotify zodat je elke week een melding krijgt als er een nieuwe aflevering online komt.

Ps: Zoek je de podcast op Spotify? Gebruik dan de zoekterm: DIT podcast

Geschreven door

Tirza

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕