Ga naar submenu Ga naar zoekveld

NIEUW: Lindz West beantwoordt in podcast ‘Only Hope’ vragen van jongeren!

16 maart 2021 · Leestijd 2 min

Lindz West – de welbekende frontman van LZ7 – bespreekt in zijn nieuwe podcast verschillende onderwerpen zoals fitness, familie of hoe het is om op te treden. Elke vrijdag is er een nieuwe aflevering van de podcast ‘Only Hope’ te beluisteren op Spotify.

Lindz West kun je kennen van de band LZ7, artiest op de EO-Jongerendag of spreker bij de BEAM Kerkdienst

Podcast

Op Instagram kondigt LZ7 het nieuwe project van frontman Lindz aan: de ‘Only Hope’ podcast. In deze Engelse podcast wordt op een open, eerlijke en grappige manier, gepraat over van alles en nog wat. Jij kunt daar een steentje aan bijdragen! Via DM of email, kun jij al jouw vragen aan Lindz over hem of de band stellen. Denk aan onderwerpen zoals favoriete burgers of hoop vinden in een periode van lockdown. Wie weet, beantwoordt hij jouw vraag in een van de komende afleveringen!

De komende tien weken, maakt Lindz – samen met verschillende gasten die langs zullen komen – elke week een aflevering van ‘Only Hope’.

De weergave van Spotify vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

‘Only Hope’ titelsong

Bij zo’n gekke/leuke/interessante/mooie podcast, hoort natuurlijk een vette titelsong. ‘Only Hope’ is sinds vorige week te beluisteren!

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Tijdens een dienst van de EO-Jongerendag 2017 heeft Lindz West gesproken over hoe perfecte liefde alle angst verdrijft. Bekijk de preek via deze link.

Geschreven door

Thamara

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡