Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Nieuw lied van Tauren Wells: “God is nog niet klaar met jou!”

5 april 2019 · Leestijd 2 min

Als je niet kan wachten om Tauren Wells te horen spreken én zingen op de EO-Jongerendag, hebben we goed nieuws voor jou: vandaag heeft Tauren zijn nieuwe single uitgebracht, en je kan hem hier luisteren!

“Elke keer dat ik een nieuwe single uitbreng vraag ik jullie om gebed, dat doe ik nu weer,” zei Tauren Wells afgelopen dinsdag op Instagram. “Ik geloof dat dit lied een missie heeft. GOD IS NIET KLAAR MET JOU. Dat zijn woorden die de wereld moet horen. Zouden jullie willen bidden dat dit lied de mensen die het het meest nodig hebben bereikt? (…) Er zijn veel momenten in mijn leven geweest waarop ik dacht dat God ZEKER niet meer in mij geloofde. Misschien voel jij je ook zo, of iemand die je kent. MAAR de doorslaande stem van goedheid en genade spreekt uit dat GOD NIET KLAAR IS MET JOU.” 

Wells neemt ook even de tijd om zijn fans te danken. “Bedankt dat jullie mijn nummers luisteren en naar jullie vrienden, familie, en collega’s doorsturen. Bedankt dat jullie ze op school tijdens talentenjachten zingen, dat jullie tijdens wedstrijden op mijn nummers dansen, bedankt dat jullie ze in jullie kerken zingen. En bovenal, bedankt dat jullie bidden dat God Zijn wil doet met mijn muziek. Het is een grote eer om deel te mogen zijn van de soundtrack van jullie leven, jullie relaties met elkaar en met God.”

Ben jij benieuwd hoe de nieuwe single klinkt? Luister hem hier:

De weergave van Spotify vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Wil jij Tauren graag live horen zingen, maar heb je nog geen EO-Jongerendagtickets? Bestel ze hier!

Lees ook: Ryan zingt ‘You Say’ tijdens American Idol

Geschreven door

Iris

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡