Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Nieuw album van Mozaiek Worship: Jezus Overwinnaar

15 november 2019 Leestijd 2 min

Mozaiek Worship is ontstaan vanuit de kerk Mozaiek0318 in Veenendaal. Het is de eerste keer dat ze een volledig album met zelfgeschreven muziek uitbrengen. Het bekendste nummer van dit album is de worshiphit Jezus Overwinnaar, geschreven door Eline Bakker en Reyer van Drongelen. Eline vertelt over het ontstaan van dit lied.

Eline: "Tijdens een christelijk event leidde ik de worship. Het was daar normaal dat je soms een stuk improviseert. Dat je een zin zingt die je opeens in je hart hebt. Dat deed ik met de zin: 'Naam boven alle namen!" Ik bleef het maar herhalen en de band begon met me mee te doen. Ik voelde dat er iets in de zaal gebeurde, dat maakte veel indruk op me. Dit was het begin van het nummer Jezus Overwinnaar." 

Wil jij Eline, Reyer en Kees Kraayenoord meer horen vertellen over het lied Jezus Overwinnaar en ze het nummer ook akoestisch horen zingen? Check dan bovenstaande video!

De weergave van Spotify vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Wil jij elke vrijdag op de hoogte gebracht worden van de nieuwste christelijke muziek? Volg dan de BEAM Fresh Friday playlist op Spotify.

Geschreven door

Wilke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕