Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Open Doors bidt 's nachts voor vervolgde christenen: "Zij kunnen alleen in het donker of geheim samenkomen"

9 juni 2020 · Leestijd 2 min

Vervolgde christenen vragen altijd om gebed. Om daaraan gehoor te geven organiseert Open Doors jaarlijks de Nacht van Gebed. ’s Nachts, als teken van verbondenheid, omdat veel vervolgde christenen alleen in het donker of in het geheim kunnen samenkomen... En jij kan meedoen!

Dit jaar vindt de Nacht van Gebed plaats in de nacht van vrijdag 12 juni op zaterdag 13 juni. De opzet is, mede door de beperkingen als gevolg van de coronacrisis, anders dan voorgaande jaren. Fysieke deelname aan gebed in (grote) groepen is vooralsnog niet reëel. Dit jaar kun je daarom thuis aan de Nacht van Gebed meedoen door het volgen van de livestream die op het YouTube kanaal van Open Doors zal verschijnen.

Programma Nacht van Gebed

De Nacht van Gebed vindt plaats van 21.00 tot 01.00 uur. Gedurende deze vier uur zal naast gebed ook ruimte voor overdenkingen en muziek zijn. Het programma bestaat uit 4 blokken van een uur; elk blok is verschillend van inhoud. Je kunt tussen 21:00 uur en 01.00 uur op ieder moment aanhaken. We verwachten niet van je dat je de volledige 4 uren online aanwezig bent en meebidt (wel mooi natuurlijk).

Ook heeft Open Doors een speciaal gebedsboekje samengesteld. Meer informatie vind je hier.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡