Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Mini-DTS bij YWAM Heidebeek | 21 juli t/m 4 augustus 2018

16 mei 2018 · Leestijd 2 min

Twee weken investeren in je relatie met God. Geïnspireerd raken om jouw rol in God’s missie voor deze wereld te gaan ontdekken. En dat als welkome gast van de leefgemeenschap die Heidebeek vormt, in de mooie omgeving van de Veluwe. Gave sprekers, aanbidding, voorbede, samen eten en meer. Dat is de mini-DTS bij YWAM (Youth With a Mission) Heidebeek!

Meer informatie en prijzen Mini-DTS

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Het motto van Jeugd met een Opdracht is ‘God kennen en Hem bekend maken’. Ons verlangen en doel is dan ook dat de cursus een periode mag zijn van groei in je persoonlijke relatie met God. Maar ook dat je mag ontdekken dat je een rol in Gods missie voor deze wereld hebt tijdens mini-DTS!

De mini-DTS is open voor iedereen van 17 jaar en ouder en opgedeeld in 2 lesweken met daarin een aantal (hoofd)thema’s. Globaal bestaat het programma uit lesochtenden en een gevarieerd middagprogramma, waaronder ook vrije middagen. Op sommige dagen is er ook een lesprogramma in de avond.

Programma Mini-DTS

Warme maaltijden worden verzorgd op Heidebeek (tussen de middag). Je overnacht in ons gebouw ‘Licht in Duuster’ (LID). Hier zul je of een kamer delen met twee andere personen of in een kleine slaapzaal verblijven. Families en echtparen hebben een eigen kamer. Er is ook een gezellige woonkamer, een grote keuken en een ruim grasveld waar je kunt sporten.

Prijs: Volwassenen 18+ €400,- | Jongeren 12-17 €190,-
Datum: 21 juli t/m 4 augustus 2018
Locatie: YWAM Heidebeek, Gelderland

Meer informatie vind je op de site van YWAM Heidebeek.

Check hier het overzicht van alle Christelijke Evenementen voor jongeren in Nederland!

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡