Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Michaël Stoop van rapduo de Rechtstaat overleden

31 mei 2021 · Leestijd 2 min

Heftig nieuws: afgelopen weekend is rapper Michaël Stoop tot onze grote schok uit het leven gestapt. Michaël vormde samen met Chesron het christelijke rapduo de Rechtstaat.

Chesron deelt zijn verdriet en dankbaarheid op de Facebook-pagina van de twee:

“Ik had nooit gedacht dat ik dit bericht zou moeten schrijven, maar het is helaas wel de pijnlijke realiteit. Met veel pijn in mijn hart moet ik zeggen dat mijn vriend en mijn Rechtstaat broer Michaël Stoop is overleden. Het leven was voor hem helaas te zwaar geworden. We voelen ons verslagen en kunnen dit niet bevatten.

Ik ben enorm trots op en blij met de tijden die we samen hebben mogen delen. Alle belangrijke momenten in het leven hebben we samen meegemaakt. Momenten dat we konden lachen, momenten dat we konden huilen. Van grote podia met toffe lichten en duizenden man naar de kleinste optredens op een pallet met een handjevol kinderen. Het zijn momenten die ik diep in mijn hart koester.

Als je bij een optreden van ons bent geweest weet je dat het altijd vol energie zat. Positieve woorden, beats, melodieën en vooral feest. Het doet mij daarom extra pijn om te weten dat juist Michaël dit feest van binnen de laatste tijd niet kon voelen. Ik ben zo trots op wat hij heeft bereikt, zijn harde werken en passie. Ik weet dat onze muziek veel impact heeft gemaakt in Nederland en ik wil daarom iedereen bedanken die ons door de jaren heen gesupport heeft.

Michaël ik wil jou bedanken. Voor je vriendschap, liefde, warmte en onvergetelijke tijden. Ik hou van je. Je hebt een speciale plek in mijn hart! Weet dat je kinderen ook nu nog dansen op je muziek! Laten we je leven vieren en dansen op wat je hebt achtergelaten. Rest in peace Mich!”

Wij wensen alle vrienden en nabestaanden van Michaël veel sterkte toe.

Loop jij rond met gedachten over zelfmoord? Neem contact op met Stichting 113 Zelfmoordpreventie (0800 0113 en 113.nl)

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡