Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Met de e-rozenkrans bid je digitaal voor wereldvrede

16 oktober 2019 · Leestijd 2 min

Dat geloof met zijn tijd mee gaat, wordt opnieuw bewezen door de 'Click To Pray eRosary', een elektrische rozenkrans waarmee jongeren aangemoedigd worden om voor wereldvrede te bidden.

Rozenkrans + app

afbeelding

De moderne smart-armband is verbonden met een app die gister in het Vaticaan is uitgebracht. De naam 'Click To Pray eRosary' komt dan ook van de bekende bid-app uit het Vaticaan: 'Click To Pray'. De app leert je precies hoe je het rozenkransgebed kunt uitvoeren (je pakt het 'snoer', doet een weesgroetgebedje op de kleine kralen, en het Onze Vader op de grote kralen). 

Om de armband te activeren, doe je hem om je pols en sla je met die arm een kruis. Via Bluetooth connect de armband zich vervolgens met de app en houdt tijdens het bidden jouw hoeveelheid afgeronde gebeden bij. Daarnaast kun je zelf kiezen welk gebed je wil uitvoeren (het traditionele Gebed, een contemplatief Rozenkransgebed of een thematisch Gebed, die ieder jaar geupdate wordt) en maak je de app precies zo persoonlijk als jij wil met afbeeldingen en vormgeving

Het hele pakket kost €99. In het Kruis zit opslagruimte voor al jouw progressie en een draadloze accu. Ben je helemaal om? De app is zowel voor Android als iOS de downloaden. Kijk hier voor meer informatie over de armband!

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡