Ga naar submenu Ga naar zoekveld

MEET&GREET: de ouders van de redactie!

23 mei 2016 Leestijd 2 min

Heb jij altijd al willen weten hoe de ouders van de BEAM redactie eruit zien? (Laten we eerlijk zijn, het is praktisch je schoonfamilie, dus het werd hoog tijd) Dit is je kans! Zijn ze niet lief?

Jacqueline

afbeelding

''De liefste mama van de wereld. Ja ECHT."

Arachne

afbeelding

“Of ik nou serveerster ben, fotowinkelmevrouw, fulltime kokosnootverkoper op een verweggiestanstrand, of redacteur bij BEAM  – het maakt ze geen ene sikkepit uit. Zolang ik een gelukkig mens ben in mijn werk, zijn ze blij voor me. Dat is het beste wat je je kinderen kunt meegeven: onvoorwaardelijke liefde. Liefde die los staat van wat je doet of bereikt. Chapeau aan de leukste ouders van de wereld ;)! P.s. Ze proberen hier een hartje te maken, maar zoals je ziet gaat dat niet helemaal goed...”

Janita

afbeelding

"Juli 2015. Oostenrijk. We móesten en zóuden nog die ene kabelbaan omhoog. Op de top was het een tropische drie graden. Mijn mama is de allerliefste en gelukkig mocht ik een beetje bij haar opwarmen. Tot zover dat kon. Drie graden.''

Joram

afbeelding

''Mijn moeder is een topper. Ontzettend zorgzaam, en ze lacht (bijna) altijd om mijn grappen. Wat wil je nog meer!'' Heb jij net zulke leuke ouders? Stuur dan een foto van jullie samen naar visie@eo.nl o.v.v. 'Mijn ouders&ik'.

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕