Ga naar submenu Ga naar zoekveld

NIEUWS: Lindz West en dj SAINT LOUIS sluiten EO-Jongerendag met feest af

30 mei 2022 Leestijd 2 min

Lindz West en dj SAINT LOUIS komen naar de EO-Jongerendag op 11 juni in Rotterdam Ahoy! Lindz West is al jaren de meest aangevraagde artiest door het EO-Jongerendag publiek, dus hebben we geregeld dat hij samen met dj SAINT LOUIS de dag met een gigantisch spektakel afsluit. We zijn super blij dat Lindz en Louis erbij zijn in Rotterdam!

Lindz West

Als je een freerunner, een super enthousiaste mc en een rapper combineert, dan krijg je Lindz West. Lindz is de frontman van de band LZ7 en waar hij ook komt, hij zorgt ervoor dat mensen springen en dansen. Lindz is 茅茅n bonk energie en mega enthousiast over zijn geloof in Jezus.聽Dat is de reden dat wij Lindz hebben gevraagd om heel Rotterdam Ahoy aan het feesten te krijgen als knallende afsluiter van de dag.

4S9A7769a
SAINT LOUIS

Ook Louis is geen onbekende van de EO-Jongerendag. Hij was al meerdere keren te gast met de gehele band LZ7 en nu hebben we hem teruggevraagd omdat hij gewoon de beste christelijke dj is die op aarde rond loopt (vinden wij). SAINT LOUIS zal het slotfeest aan elkaar draaien. Benieuwd wat je nog meer kunt verwachten van de afsluiting van de EO-Jongerendag die anders is dan alle voorgaande jaren? Check hier het interview met bedenken en presentator Joram Kaat. 

saint louis

Als je een klein voorproefje wilt van wat voor feest het gaat worden: Check hier de dj-set op de EO-Jongerendag 2018 waar Lindz West en SAINT LOUIS ook samen aanwezig waren:

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
YES!!! Lecrae komt naar de EO-Jongerendag! (en zo hebben we dat bekendgemaakt)

Lees ook over:

YES!!! Lecrae komt naar de EO-Jongerendag! (en zo hebben we dat bekendgemaakt)

Geschreven door

Wilke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕