Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Lauren Daigle’s nieuwe single ‘Come Back Home’ is een dance-track!

11 januari 2021 · Leestijd 2 min

Lauren Daigle heeft een nieuwe single ‘Come back home’ uitgebracht. Ze maakte dit nummer samen met producer en singer songwriter Petey Martin. Het nummer is in een iets ander jasje gestoken dan we van haar gewend zijn. Ze heeft dit keer namelijk een dance-track gemaakt in plaats van worship!

Op haar Instagrampagina kondigde zangeres Lauren Daigle haar nieuwe single ‘Come back home’ vol enthousiasme aan. “Ik ben zó blij met mijn nieuwe nummer. Het was te gek om met Petey te werken en ik kan niet stoppen met zingen. Ik hoop dat jullie net zo blij worden van het nummer als ik. Door ‘Come back home’ hoop ik dat mensen eraan herinnerd worden om terug te gaan naar huis. Dat ze teruggaan naar dat wat belangrijk is voor hen. Ik hoop dat ze nooit zullen vergeten waar ze vandaan komen en dat ik daar met mijn muziek een steentje aan mag bijdragen.”

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

“2020 was een moeilijk jaar voor zoveel mensen. De hele wereld gaat door een moeilijke tijd en voor mij was het ook pittig. Ik moest een wereldtour afzeggen vanwege corona. Daar baalde ik van, omdat ik hier al naar uitkeek sinds mijn zestiende. Toch vond ik het fijn om na een lange tijd weer thuis te zijn bij mijn familie, want ik was vaak weg. Toen ‘Come back home’ uitkwam, heb ik het thuis kunnen vieren met mijn familie. We hebben de hele avond kaartspelletjes gedaan en ik had het niet anders willen vieren.”

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Dat Lauren Daigle prachtig kan zingen, wisten we al lang. Maar er valt nog veel meer te leren over deze zangeres! 

Geschreven door

Thamara

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡