Ga naar submenu Ga naar zoekveld

KIJKEN: Chesrons tweede single als soloartiest

4 september 2019 · Leestijd 2 min

Chesron Sminia, bekend van christelijke rapgroep De Rechtstaat, heeft een nieuwe single uitgebracht! Met goede vriend en worship-artiest Reyer heeft hij het nummer ‘BRON’ geschreven. Dit is zijn tweede hit als soloartiest.

Afgelopen zomer kwam zijn debuutsingle ‘LEEF!’ uit: optimistisch, krachtig en lekker om mee te zingen. Chesron en Reyer hebben met ‘BRON’ een mooie tegenhanger gemaakt. Het nummer heeft een rustige melodie met een lekkere beat en een gevoelige tekst. Supergoed om mee te worshippen dus!

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Chesron en Reyer werkten al langere tijd samen aan muzikale projecten, maar hadden nog nooit samen een nummer geschreven en uitgebracht. Beide zangers zijn dan ook heel enthousiast over deze mijlpaal.

Chesron vertelt: "Het is supervet dat ik met dit nummer kan samenwerken met Reyer, die toch wel een groot muzikaal voorbeeld is voor mij. Ik zing al lang mee met zijn nummers en bewonder wat hij doet voor de worship scene in Nederland. Om dit nummer met hem te schrijven en ook nog eens samen op te nemen, vind ik echt bijzonder.”  

Ook Reyer is blij met de samenwerking: "Het mooie van Chesron is dat hij echt een hart heeft voor aanbidding, maar dit weet te combineren met een frisse en moderne muziekstijl, zoals ik het nog niet heb gehoord van een Nederlandse worship-artiest.''

Daar zijn wij het helemaal mee eens. Op de redactie gaat het dak er al af. (Nee grapje, dan krijgen we het zo koud.)

Hebben jullie ‘BRON’ al gehoord? Check snel de videoclip en vertel ons wat je ervan vindt! Stuur een appje naar 06 83 67 37 00 en laat het ons weten! 

Elke week de nieuwste christelijke muziek? Volg onze Spotify afspeellijst!

Geschreven door

Annemarijn

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡