Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kies wat jij voor goeds doet tijdens de nationale BEAM Truiendag!

16 november 2020 · Leestijd 2 min

De nationale BEAM Truiendag is terug! Aanstaande donderdag halen we alles uit de kast om mensen te laten zien dat wij trots zijn op ons geloof. Daarom dragen we die dag massaal onze BEAM-trui. Wat jij (naast je BEAM-trui dragen) voor goeds kan doen? Wij geven een paar voorbeeldjes..

Doe je mee? Check hieronder nog iets meer uitleg over wat je kan doen:

1. Een klusje doen thuis:
Je kent het wel: Je had net bedacht om de vaatwasser uit te ruimen. Totdat je moeder ineens vraagt of je het wil doen. Spontaan heb je geen zin meer en doe je het ook absoluut niet meer. Behalve aanstaande donderdag: dan ruim jij namelijk zonder gezeur de vaatwasser in en uit. Je moeder hoeft er niet eens om te vragen. Hoppa, weer een blije moeder erbij. 

2. Opruimen op school: 
Zucht, moe word je ervan.. Al die plastic boterhamzakjes die achterblijven op de tafels in de aula en de lege, in elkaar gedrukte pakjes appelsap liggen nog op de vloer. Normaal gesproken laat je het over aan de schoonmakers, maar op nationale BEAM truiendag niet: Je raapt wat afval bij elkaar en stopt het netjes in de prullenbak. Zo, kunnen de schoonmakers ook een middagje op tijd naar huis (Waar hun kinderen hopelijk net de vaatwasser hebben uitgeruimd).

3. Positiviteit op social media:
 Op social media wat positiviteit delen? Dat kan! Hou onze socials in de gaten en kijk welke quote jij aanstaande donderdag - in je BEAM Trui uiteraard - kan delen in je Instagramstory. Plaats je bijna nooit wat op Instagram? Dit is de dag dat daar verandering in komt, want een mogelijkheid om je BEAM Trui te delen in je story, is een aanbod dat je niet af kan slaan natuurlijk!

Wat deden we vorig jaar ook alweer tijdens de nationale BEAM Truiendag?

WE ZONGEN OP UTRECHT CENTRAAL MET 100 BEAM'ERS!! SUPERVET! 

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Geschreven door

Engeline

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡