Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Katy Perry: "Ik geloof in iets groter dan mezelf, dat noem ik God"

21 juni 2017 · Leestijd 2 min

We kennen popster Katy Perry van haar monsterhits Firework, Roar en I Kissed A Girl, maar voor dit succes ging ze als domineesdochter Katy Hudson door het leven. In 2001 bracht ze een christelijk gospelrockalbum uit, terwijl ze tegenwoordig niet meer bekend staat als christelijke artiest. In THE THERAPIST, een programma van VICE vertelt ze open over haar verleden, haar geloof en haar weg naar roem.

“De publieke persoon Katy Perry is heel sterk, maar soms voel ik me als Kathy Hudson zo ontzettend zwak,” vertelt ze huilend. “Soms wil ik zo graag mezelf zijn, dat ik Katy Perry niet meer wil zijn.” In 2012 scheidde ze van de Britse comedian Russell Brand. In die tijd schreef ze het nummer ‘By The Grace Of God.’ "Ik heb dat lied geschreven omdat ik geloof in iets veel groters dan mijzelf. En dat noem ik God."

Tijdens de uitzending van THE THERAPIST praat ze ook over haar christelijke opvoeding. "Het is niet altijd makkelijk geweest, omdat mijn ouders en ik verschillende zienswijzen hebben. Nu accepteren we dat we het met elkaar oneens zijn op een liefhebbende manier."

Hele uitzending van THE THERAPIST

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡