Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kanye West organiseert kerkdienst op Coachella

2 april 2019 Leestijd 2 min

Muziekfestival Coachella staat bekend als een gigantisch druk feest, maar dit jaar wordt er ook 茅cht iets gevierd: namelijk Pasen! Op de laatste dag van het festival wordt er een kerkdienst georganiseerd, door niemand minder dan Kanye West!

Rapper Kanye West komt de laatste tijd steeds meer in het nieuws om zijn geloof. In december vorig jaar bedankte hij christelijke artiest Chance the Rapper, die Kanye heeft geholpen om weer in verbinding te komen met het geloof. Sindsdien hebben we gehoord dat Kanye mogelijk bezig is met het maken van christelijke muziek. Ook organiseert Kanye sinds kort bijeenkomsten met gebed, gospelmuziek en preken.

Tijdens zo’n bijeenkomst kondigde Kanye het nieuws voor het eerst aan. “We waren in Palm Springs, we dachten erover om daar een optreden te doen,” vertelde Kanye. “Daar had Hij [God] een berg voor ons klaarstaan. Hij had ook een datum voor ons. De enige datum dat die berg beschikbaar was, was Paaszondag, tijdens Coachella."

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Elk jaar wordt het muziekfestival Coachella verdeeld over twee weekenden. Dit jaar is één van die weekenden ook het paasweekend. In de media wordt de kerkdienst op Coachella beschreven als ‘een erg uniek optreden.’

Kanye is in ieder geval erg enthousiast over de dienst, en zijn fans ook! Dat is te zien in deze video, waarin Kanye het nieuws aankondigt in een vliegtuig. 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Wat denk jij? Zou jij naar deze paasdienst willen?

Beeld: ANP

Lees ook: John Mayer zingt prachtige versie van 'How Great Thou Art'

Geschreven door

Iris

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕