Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Justin Bieber getuigt van geloof met deze nieuwe gezichtstattoo

4 januari 2019 · Leestijd 2 min

Dat Justin Bieber hier en daar iets op zijn lijf getatoeëerd heeft, is geen nieuws. Minstens 60 kunstwerkjes liet hij zetten. En nu is daar wel een heel speciale gezichts(!)tattoo bij gekomen: grace.

Al lang werd er in de media gesproken over een mogelijk nieuwe gezichtstattoo van Bieber. De foto die tatoeëerder JonBoy op Instagram deelde, maakt van deze geruchten realiteit. Boven zijn rechterwenkbrauw staat in sierlijke letters ‘grace’: genade. De nieuwe tattoo is niet de eerste gezichtstattoo die de zanger liet zeggen. Naast zijn andere oog staat namelijk een klein kruisje. De tattoeëerder zegt hierover: “Het was een afspiegeling van zijn geloof in Jezus en de zoektocht naar zijn bestemming in God.”

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Geloof in inkt

En zo getuigen meerdere tattoos op Justin Biebers lichaam van God. Denk aan het grote kruis op zijn borst of een afbeelding van Jezus op zijn been. Zijn eerste christelijke tattoo liet hij in 2011 zetten, nadat hij met zijn vader Jeremy Bieber een reis naar Israël had gemaakt. Sindsdien pronkt het Hebreeuwse woord voor Jezus op zijn lijf: Yeshua.

Benieuwd hoe Justin nog meer van zijn geloof getuigt? Je leest het hier!

Bronnen: CIP, Capital FM, Global News

Geschreven door

Marlieke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡