Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Jouw plan met God?!

2 januari 2017 · Leestijd 2 min

Een nog blanco pagina in de agenda, een whiteboard aan de wand van de BEAM-redactie waar nog niets op geschreven is, in je hoofd een schone lei. Het is maandag 2 januari en dat betekent dat er gisteren rond middennacht met de vuurpijlen, ook heel wat voornemens zijn afgevuurd.

Deze week alles over voornemens! Een voornemen is iets wat je met jezelf afspreekt om te gaan doen. Meestal maak je een plan van aanpak en hoe concreter dat plan, hoe groter de kans van slagen. Vaak hebben voornemens te maken met slechte of minder goede gewoontes uit het voorafgaande jaar(en) die je wil loslaten. Dat kunnen cliché-achtige voornemens zijn – meer sporten (wij begonnen vanmorgen met een bootcamp, arghh check onze snapchat!), minder social media, gezonder eten en stoppen met roken (deze gaat BEAM in januari testen!), het kunnen ook grotere stappen zijn als het roer omgooien met je studie of werk. God meer betrekken bij de dingen die je doet – meer op Jezus lijken. Vaak hoor je in de kerk ‘Gods plan met jouw leven’, of is het ‘jouw plan met God?’ of doet dat er helemaal niet doet zolang je God maar betrekt bij wat je doet?

Ga door en geef niet op als je buiten adem raakt!

Ik hoop dat je in alle stappen die je dit jaar onderneemt, zult slagen. Ga door en geef niet op, ook niet als het moeilijk wordt en je (geestelijk) buiten adem raakt. Zoek supporterende vrienden om je heen die je helpen met het uitvoeren van je dromen en plannen. En wees ook zelf een zegen voor de mensen om je heen dit jaar. Ik wens je een avontuurlijk 2017 toe samen met God!  Arachne  PS. Heb jij toffe voornemens voor 2017 of tips hoe je je nu ook echt aan die voornemens gaat houden, mail (beamredactie@eo.nl) of app (06-83673700) ze naar ons! tjenkoe X 

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡