Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Joram: ”Het lijkt erop dat de EO-Jongerendag begin mei uitverkocht is, dat had ik nooit verwacht!”

2 april 2019 · Leestijd 2 min

Wat kunnen we dit jaar verwachten op de EO-Jongerendag? Wie beter dan Joram himself om daar antwoord op te geven?

Wat verwacht je dit jaar van de EO-Jongerendag?

“Het wordt echt heel vet. Rotterdam Ahoy is een top-locatie. De zaal zit straks helemaal vol met jongeren die enthousiast zijn over Jezus. Er zijn drie supergoede artiesten aanwezig en we hebben hele leuke verrassingen voor iedereen in petto. Het wordt echt een EPISCHE editie.”

Wat is er dit jaar anders dan andere jaren?

"Allereerst natuurlijk de locatie. Dat gaat echt een heel ander, beter gevoel geven. Ahoy is een intieme zaal waar we met iedereen iets dichter op elkaar zitten. Hierdoor worden we nog veel meer één geheel en voelt het veel gezelliger!"

Van welke band verwacht jij dit jaar het meest?

“Lastige vraag! Ik verwacht van alle drie de bands namelijk HEEL VEEL. Ze zijn zo verschillend, maar allemaal heel goed in wat ze doen. Het zijn allemaal mensen die supergepassioneerd zijn over God en daar heel mooi over kunnen vertellen (en te gekke muziek maken).”

Wat ben je precies aan het doen? Hoe gaan de voorbereidingen?

“Dat vraag ik me ook al jaren af, haha. Nee geintje. Ik ben nu vooral bezig met opzet van de dag. Dansers bellen, muziek uitkiezen, wanneer gebeurt wat. Dat soort dingen. Voorbereidingen gaan goed! We hebben er super veel zin in.”

Hoe gaat het met de kaartverkoop?

“Nou die gaat echt hard! Het lijkt erop dat we begin mei uitverkocht zijn. Dat had ik nooit verwacht. We zitten straks gewoon in een heel vol Ahoy. Dat wordt echt heel gezellig.”

Wanneer is de EO-Jongerendag geslaagd voor jou?

"Als we naar huis gaan en iedereen iets van God heeft ervaren. Ondanks alle feestelijkheden, lichten, artiesten en drukte gaat het uiteindelijk natuurlijk maar om één ding: het Licht van God!  

Nog geen ticket bemachtigd? Wees er snel bij! Je koopt hem hier.

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡