Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Jesus.net verspreidt via YouTube het evangelie onder 100.000en mensen!

9 maart 2019 Leestijd 2 min

Het Youtube-kanaal The Life of Jesus ontving pas een bijzondere prijs: een Youtube Silver Award! Deze prijs ontving het kanaal voor het passeren van de 100.000 abonnees-mijlpaal. En: het kanaal blijft hard doorgroeien! Het aantal abonnees, dat in 2017 nog op 30.000 stond, gaat inmiddels alweer hard richting de 150.000!

The Life of Jesus is een kanaal van Jesus.net. Het doel van het kanaal is om de film The Life of Jesus, een verfilming van het Johannes-evangelie, zoveel mogelijk te verspreiden. Momenteel kun je de film in 21 verschillende talen bekijken op het kanaal, waaronder een versie met Nederlandse ondertiteling! 

Het plan is om nog meer verschillende vertalingen van de film aan het kanaal toe te voegen, zodat nog meer internetgebruikers het verhaal van Jezus makkelijk en gratis kunnen leren kennen. 

Naast de verschillende vertalingen van de film, plaatst het kanaal trouwens ook andere soorten video’s. Zo kun je een serie prachtige getuigenissen bekijken, bijvoorbeeld een waarin een meisje vertelt over haar ontmoeting met een dove vrouw.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Geschreven door

Iris

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕