Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Je gelooft nooit wat deze jongen deed in de kerk

7 januari 2019 · Leestijd 2 min

De jongen loopt iets voor 10.00 uur de kerkzaal binnen, net op tijd. Naast zijn beste vriend is nog een plekje vrij, hij ploft neer. De laatste mensen stromen binnen en langzaamaan verschijnen de bandleden op het podium. De eerste klanken van Opwekking 802 galmen door de zaal en iedereen staat op. Maar wat er dan toch gebeurt..

De jongen heeft een hele fijne dienst. De spreker spreekt een beetje lang en zingt iets te luid mee met de muziek. Na afloop wordt er een tijdje gekletst en koffiegedronken. Uiteindelijk wandelt de jongen naar huis om de rest van zijn zondag op de bank te spenderen. Einde.

Dankbaarheid

Wij voelen ons bij BEAM elke dag vereerd om mooie verhalen te mogen horen en ze vervolgens te vertellen. Toch willen we met dit artikel even stilstaan bij het normale leven en dat we daar ook dankbaar voor mogen zijn. Alle kerkdiensten, tripjes naar de supermarkt en saaie schooldagen lijken misschien niet bijzonder, maar hoe fijn is het dat wij in een land leven waar iets ‘saais’ als dat normaal voor ons kan zijn?

Daarbij willen we jou ook laten weten dat je geen speciaal of bijzonder verhaal hoeft te hebben om ertoe te doen. We hopen dat je onze interviews leest met bewondering voor de ander, maar je je nooit met die persoon zult vergelijken. Je bent goed zoals je bent en dat hoef je aan niemand te bewijzen, alleen aan jezelf. Uiteindelijk heeft God je precies gemaakt zoals je hoort te zijn.

Dus laten we voor de verandering een keertje dankbaar zijn voor onze normale leventjes en wat meer genieten van de kleine, alledaagse dingen, hoe saai en eenvoudig die ook lijken. Laat ons vooral weten waar jij dankbaar voor bent!

Stuur ons een berichtje op Instagram of naar 0683673700!

Geschreven door

Anouk Timmer

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡