Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Jamie en Carlein ontmoetten elkaar op de BEAM-spelletjesavond (voor singles)!

3 april 2019 · Leestijd 4 min

Op Valentijnsdag kwamen Carlein (17) en Jamie (18) nietsvermoedend naar de BEAM-spelletjesavond voor singles. Inmiddels hebben ze al een maand verkering!

Ten eerste natuurlijk, gefeliciteerd met jullie relatie! Jullie kwamen toch naar een singlesavond?

Jamie: “Ik ging naar de BEAM-spelletjesavond op Valentijnsdag, omdat ik wist dat een paar vrienden uit de BEAM fansquad* daar ook heen zouden gaan. Ik had die vrienden al een tijdje niet gezien, dus ik dacht: dan ga ik daar ook heen!”

Carlein: “Bij mij begon het eigenlijk als grapje. Mijn broer vertelde me over de BEAM-spelletjesavond. Ik zei voor de grap dat ik wel mee zou gaan, maar uiteindelijk ging ik dus ook echt. Ik had totaal niet verwacht dat ik daar iemand tegen zou komen.

De hele avond werden er allemaal spelletjes gedaan. Je kan natuurlijk niet zomaar aansluiten bij een spelletje dat al bezig is. Mijn broer en ik zijn op een gegeven moment samen aan een tafeltje gaan zitten. Toen kwam Jamie met twee vrienden van hem naar ons toe.”

Jamie:“Wij zagen twee mensen alleen zitten en dachten; ‘laten we gezellig een praatje maken.’ Mijn eerste indruk van Carlein was dat ze me wel een aardige meid leek, maar ik was niet meteen al verliefd.”

Carlein: “Toen ik Jamie ontmoette dacht ik: ‘dat kan wel een leuke jongen wezen…’ Ik vond dat hij er leuk uitzag, maar iemand moet vanbinnen ook leuk zijn natuurlijk!”

Wat leuk! Hoe is het daarna verder gegaan?

Carlein: “Er was die avond een hele grote groep, en we zijn niet de hele avond met elkaar opgetrokken. We hebben heel kort gepraat, echt maar drie minuten ofzo, en daarna zijn we weer uiteengegaan. Een vriend van mij zag ik best wel veel met Jamie praten en ik dacht; ‘die heeft vast z’n nummer wel!’ Na de spelletjesavond heb ik hem om Jamies nummer gevraagd.”

Jamie: “Die vriend vroeg of hij mijn nummer aan Carlein mocht geven. Ik vond het wel goed. Ik had niet door dat ze me leuk vond, maar ik vond Carlein wel aardig, dus waarom niet?”

Carlein: “Daarna waren we eigenlijk elke dag de hele tijd aan het appen. Als we niet aan het appen waren, dan waren we aan het skypen. Na ongeveer een week hebben we voor het eerst afgesproken.” 

Jamie: “Ik ben naar haar toegegaan voor onze eerste date. We hebben samen gegamed, we hebben een stuk gewandeld en veel gepraat.”

En hoe kwam die relatie er dan?

Jamie: “Op die eerste date werd ik echt verliefd. Ik vind Carlein heel leuk zoals ze is, ze heeft een heel leuk karakter en ze ziet er leuk uit, vooral haar ogen.”

Carlein: “Ik wist het voor die eerste date dus ook al een beetje, maar toen we voor het eerst echt afspraken wist ik helemaal zeker dat ik Jamie leuk vond. Ik vind alles leuk aan hem, vooral zijn humor. Hij heeft ook hele schattige kuiltjes in zijn wangen.”

Jamie: “Twee dagen na die eerste date hebben we weer afgesproken. Het bleek dat we best wel dicht bij elkaar wonen. We zitten ook op dezelfde school, we doen alleen verschillende opleidingen. En we hebben dus ook gemeenschappelijke vrienden, maar hadden elkaar nog nooit ontmoet!”

Carlein: “Op die tweede date hebben we urenlang met de Wii gespeeld. Uiteindelijk had ik daar geen zin meer in, en toen heb ik de controller weggegooid. Toen gingen we praten, en vertelde ik hem dat ik hem leuk vond. Toen heeft hij dat een uur genegeerd!”

Jamie: “Ja, ik vond haar ook wel leuk, maar ik wilde dat op een originele manier zeggen. Daar moest ik een uur over nadenken, toen zei ik uiteindelijk best wel droog dat ik haar ook leuk vond.”

Carlein: “Daarna vroeg hij nog of ik ook wat met hem wilde. Ik dacht; ‘wat is dit nou voor vraag?’ Ik zei: ‘ja, dûh!’”

Jamie: “Sindsdien spreken we elke week af, en we zien elkaar in de pauzes op school. We hebben elkaar op een BEAM-evenement ontmoet, en vanaf nu willen we ook samen naar BEAM-evenementen gaan. Naar de EO-Jongerendag gaan we sowieso!”

*De BEAM fansquad is een fijne groep mensen die elkaar hebben gevonden via BEAM. Check hier hun Instagram!

Lees nu ook: Nineke zet zich in voor LHBTI-jongeren!

Geschreven door

Iris

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡