Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Indrukwekkende videoclip vanuit kamp Moria door Lize Marie (12) en Marc Floor (14)

24 november 2020 Leestijd 2 min

Broer Marc Floor (14) en zus Lize Marie (12) hebben een missie: Ze proberen 1 miljoen euro op te halen voor verschillende goede doelen. E茅n van de manieren om dit geld bij elkaar te krijgen is door aandacht te vragen met een zelfgeschreven lied. De videoclip voor het nummer 'Een plek voor jou en mij' is opgenomen in het afgebrande kamp Moria. Dit zorgt voor indrukwekkende beelden.

Waarom willen twee tieners graag 1 miljoen ophalen voor andere mensen? Lize Marie: "Toen de Notre Dame afbrandde werd er in vier dagen vier miljard euro opgehaald om het dak te repareren. Toen dachten wij: misschien kunnen wij misschien ook wel 1 miljoen euro ophalen voor mensen die het nodig hebben." 

Deze videoclip is niet het enige wat Marc Floor en Lize Marie ondernemen om die 1 miljoen bij elkaar te krijgen. Eerder dit jaar deden ze een ruilspel. Ze begonnen met een theezakje en eindigden met ... ? Benieuwd? Check deze video die we eerder met hen maakten:

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Benieuwd naar wat deze broer en zus nog meer gaan ondernemen om geld in te zamelen? Volg ze via Instagram! Wil je doneren of beter begrijpen waar het verzamelde geld naartoe gaat? Check dan hun website.

Geschreven door

Wilke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕