Ga naar submenu Ga naar zoekveld

“Ik stootte per ongeluk een kunstwerk van de muur”

1 maart 2019 · Leestijd 2 min

Je knuffelt een vreemde in de winkel, staat te zwaaien naar iemand die je nog nooit hebt gezien of je gaat op je bek voor een grote groep mensen. Iedereen heeft wel eens zo’n ongemakkelijk moment. Dit zijn de meest awkward momenten van BEAM’ers.

Oeps, jij bent het niet!

“Haha, deze vraag doet me echt denken aan een dag in een museum. Het was donker en zag ik een vrouw die van achter sprekend op mijn moeder leek, ik omhelsde haar, maar zij keek heel raar op en ik schrok me kapot dat het niet mijn moeder was.”

Ongemakkelijke bijnaam

“Mijn ouders hebben mij de bijnaam ‘poep’ gegeven. Ik ben er wel aan gewend omdat het al van jongs af aan zo is. Toch was het laatst wel ongemakkelijk in een winkel, toen mijn vader door de winkel schreeuwde: “Hé poep! Kom even kijken!”… Toen ik ook daadwerkelijk naar hem toe liep keek iedereen super raar.”

Klap. Boem. Pats.

“Och, ik ben een keer voor de hele hogeschool van de trap gevallen. Ik had een gigantisch gat in mijn knie! Ik heb er nog steeds een litteken van...”

Oeps, sorry!

Als kers op de taart hebben we nog het meest ongemakkelijke moment van onze eigen redacteur Henk-Jan: “Een aantal jaar geleden was ik aan het filmen bij een kunstenares. Ik moest haar achteruit lopend filmen door een smal gangetje bij haar thuis. Hoewel ik het shot al een paar keer had gedraaid, ik wilde nog een iets mooier shot hebben. Ik liep naar achteren, maar stootte per ongeluk een klein kunstwerkje van de muur. Er brak een klein stukje glas af. Ik zei "Oh, er is alleen een stukje af." Het bleek echter een uniek kunstwerk te zijn en kon niet meer hersteld worden. Totale kosten: €400. Stond ik daar met mijn goede gedrag, awkward!”

afbeelding

ONGEMAKKELIJK! Heb jij ook een awkward verhaal, WhatsApp het naar ons (06 83673700). Lees hier nog meer ongemakkelijke verhalen.

Geschreven door

Ivanne

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡