Ga naar submenu Ga naar zoekveld

“Ik pakte per ongeluk een pepermuntje uit iemand anders zijn tas”

27 februari 2019 · Leestijd 2 min

Je knuffelt een vreemde in de winkel, staat te zwaaien naar iemand die je nog nooit hebt gezien of je gaat op je bek voor een grote groep mensen. Iedereen heeft wel eens zo’n ongemakkelijk moment. Dit zijn de meest awkward momenten van BEAM’ers.

Verkeerde persoon (Marieke, 15)

“Dit jaar met het BEAM’s dikke truien en vuurkorf feest was er een rondleiding. Ik had het gebouw al een keer gezien, dus zei tegen mijn vriendin Lian dat ik niet mee ging. Toen ik hoorde dat we ook naar de BEAM Live studio zouden gaan, wilde ik toch wel mee. Dus ik dacht ‘oh dan loop ik even naar Lian’. Ik denk dat ik naast haar sta en zeg: “Ik ga toch wel mee met de rondleiding.” Nou, dat was dus tegen iemand die ik niet kende. Vet ongemakkelijk hahaha. Toen zei ik: “Oh, jij bent helemaal niet Lian, wie ben jij?” Meest ongemakkelijke moment van de avond was dat, vooral omdat die onbekende persoon mij de rest van de avond heeft aangekeken.”

Ongemakkelijk in de kerk (Joëlle, 14)

“Ik was in de kerk. Na de kerkdienst bleef mijn moeder nog praten en ik vroeg of ik nog een pepermuntje mocht. Ik pakte per ongeluk een pepermuntje uit iemand anders zijn tas. Ik had het niet door tot mijn moeder zei: ‘Wil je nog een pepermuntje?”

Kopje: Hallo? (Anne, 18)

“Mijn meest awkward moment? Ik kwam de zus van een collega tegen. Ik ben vrienden met die collega dus ik wist dat dat haar zus was en zij kende mij ook. In plaats van ‘hoi’ zeggen bleef ik net zo lang kijken tot ze zelf wat deed, want ik wist niet of ze mij wel herkende. Tjah, dat was wel een beetje ongemakkelijk.”

ONGEMAKKELIJK! Heb jij ook een awkward verhaal, WhatsApp het naar ons (06 83673700). Lees hier nog meer ongemakkelijke verhalen.

Geschreven door

Ivanne

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡