Ga naar submenu Ga naar zoekveld

“Ik danste vrolijk rondjes, toen stond ineens de loodgieter voor mijn neus”

25 februari 2019 · Leestijd 3 min

Je knuffelt een vreemde in de winkel, staat te zwaaien naar iemand die je nog nooit hebt gezien of je gaat op je bek voor een grote groep mensen. Iedereen heeft wel eens zo’n ongemakkelijk moment. Dit zijn de meest awkward momenten van BEAM’ers.

“Ik liep stage en had voor een cliënt al enig wat gedaan in de pauze. Toen ik eindelijk op het toilet zat (want ik moest echt!), deed een collega ineens de deur van het toilet open en zat ik daar even rustig mijn behoefte doen op het toilet en even snel alles checken op mijn mobiel. Super awkward (en stom dat ik de deur niet op slot gedaan had)! Maar achteraf kan ik er wel om lachen, haha!”

“Ik ging een keer shoppen met een vriendin. Dus zij loopt zo een stukje verderop. En ineens zie ik haar met een afgrijselijke jurk zonder vorm lopen. Dus ik zei zo beetje sarcastisch van: ‘Nee, man daar word je nog lelijker van’ en toen draaide ze zich om... was het helemaal niet mijn vriendin.”

#ONGEMAKKELIJK

“Ik had ooit een hele vrolijke bui toen ik ons huis binnenstapte na een dagje school. Ik had oortjes in en danste vrolijk een paar rondjes in onze gang toen ineens de loodgieter voor m'n neus stond.”

“Mijn meest awkward moment: Ik was al op school en mijn vriend kwam aanlopen naar school. Ik ging buiten op hem wachten. We liepen naar elkaar toe en sloegen elkaar in de armen precies voor de leraren kamer, oeps. Ik keek nog of er leraren zaten, maar op dat moment zag ik niemand. Dus ja van het een komt het ander we begonnen te zoenen. Ik keek weer even opzij en ja hoor, er stonden twee leraren met open mond ons aan te staren. De docenten kwamen gelijk naar buiten. Gelukkig waren ze niet boos maar het voelde echt heel dom. De docenten moesten er vooral heel hard om lachen.”

ONGEMAKKELIJK! Heb jij ook een awkward verhaal, WhatsApp het naar ons (06 83673700). Lees hier ook de meest ongemakkelijke verhalen van de BEAM-redactie.

Geschreven door

Ivanne

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡