Ga naar submenu Ga naar zoekveld

“Ik ben van de wc afgegleden en de badkamer uitgekropen…”

26 februari 2019 · Leestijd 3 min

Je knuffelt een vreemde in de winkel, staat te zwaaien naar een vreemde of je gaat op je bek voor een grote groep mensen. Iedereen heeft wel eens zo’n ongemakkelijk moment. Dit zijn de meest ongemakkelijke momenten van BEAM’ers.

Kruipen (Ilse, 19)

“Ik was een paar jaar geleden op vrijdagavond bij de club. Ik was het enige meisje, en we gingen een tafelvoetbal wedstrijd doen. Je had gewonnen als je 21 punten had, het verliezende team moest als straf onder de tafel door kruipen. Je zou denken: 'Daar is niks mis mee, toch?' Nou, dat dacht ik ook. 
Mijn team had uiteindelijk verloren met 5-21, dus wij moesten onder de tafel door. Eerst ging mijn teammaatje, dat ging goed, toen moest ik. Ik ging op m’n knieën en was in de startpositie om eronderdoor te gaan, maar toen ik verder wilde kruipen hoorde ik een scheurend geluid. De mensen om mij heen moesten lachen. Ik kwam weer terug omhoog en wat bleek, mijn broek was van boven tot beneden bij de naad gescheurd…”

Piano (Marlin, 17)

“Mijn buurvrouw kwam een pakketje ophalen. Ik gaf het pakketje, zij begon een gesprek met me. Op gegeven moment zei ze: 
“Leuk hoor, dat jullie een piano hebben nu.” 
“Huh, hoe weet jij dat wij een piano hebben?” vroeg ik. Toen zei zij:
“Ik hoor je altijd spelen, en dan zing je daar zo mooi bij. Hartstikke leuk, echt heel gezellig om dat te horen. Dat moet je echt vaker doen.” Op dat moment schaamde ik me zó erg…”

Klusjesman (Renate, 18)

“Ik ging een keer op zaterdagochtend naar de wc. Onze badkamer sluit aan op het balkon, en het raam stond open. Ik zat dus rustig op de wc, zie ik ineens een klusjesman op het balkon lopen! Echt twee meter naast me! Ik heb me heel ver naar achter teruggetrokken, zodat de kans kleiner was dat hij me zou zien, ben van de wc afgegleden en de badkamer uit gekropen.”

ONGEMAKKELIJK! Heb jij ook een awkward verhaal, WhatsApp het naar ons (06 83673700). Lees hier nog meer ongemakkelijke verhalen van BEAM'ers!

Geschreven door

Iris

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡