Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Hoe houd je je familie bij elkaar als oma en opa er niet meer zijn?

21 januari 2017 Leestijd 2 min

Verjaardagen van je opa en oma werden altijd groots gevierd en de hele familie was van de partij. Maar wat als als zij wegvallen, hoe houd je je familie dan bij elkaar?

1. Vier verjaardagen en feestdagen samen

Dit ligt misschien voor de hand, maar niet iedereen viert feestdagen of zijn of haar verjaardag met de hele familie. Zonde, want hartstikke gezellig toch? Bovendien is er altijd wel een oom of tante met een gigantische woonkamer, of anders gaan jullie toch lekker wokken?

2. Stuur een kaartje

Weet je nog hoe blij je altijd was met een lief kaartje van opa en oma op je verjaardag? Zo blij zullen je neefjes, nichtjes, ooms en tantes ook zijn als jij ze een kaartje stuurt. Grote kans dat jij op je volgende verjaardag een hoop extra kaartjes zal ontvangen. Laat zien dat je aan elkaar denkt. 

3. Ga op familieweekend

Ga een weekendje met de hele familie naar Ameland! De kleintjes moe maken door de hele dag over het strand te lopen en ’s avonds trekken de volwassen de bordspellen uit de koffer. Een uitje om als familie elk jaar weer naar uit te kijken.

4. Ga eens spontaan op bezoek

Waarom alleen langsgaan op zondagmiddag of op verjaardagen? Op de koffie gaan kun je altijd, toch?

5. Maak een app-groep aan

Weinig mensen die tegenwoordig geen Whatsapp meer hebben. Gooi de hele familie in een app en laat het feest beginnen. Houd iedereen op de hoogte van de laatste familienieuwtjes. Oh en mocht er nou nog een hilarisch gesprek uitkomen, schroom niet en app ze naar ons (0683673700), vinden we leuk ;)

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕