Ga naar submenu Ga naar zoekveld

GEZOCHT: Kerstgaladates in Leiden!

17 november 2017 Leestijd 2 min

Normaal hebben we in 'Pic Me' 茅茅n christensingle, maar nu een hele bunch! De meiden van Navigatorsdispuut Kordaat uit Leiden zoeken namelijk dates die hen begeleiden naar het kerstgala. Mannen, meld je aan!

Hoi singlemannen,

Deze leuke meiden van Kordaat hebben binnenkort een kerstdiner. Het enige wat ontbreekt zijn leuke dates! Ben jij onze kers op de taart?

Kordaat is een dispuut van Navigators Studentenvereniging Leiden en haar leden zijn tussen de 18 en 25 jaar oud. Wij houden van feestjes, goede gesprekken en heel veel eten. Wij dagen elkaar uit in ons geloof en leren veel van elkaar door diverse meningen. God zien wij allemaal anders, dus jouw mening past er vast tussen. Verder zijn wij fan van liedjes zingen in canon. Maar daar kunnen wij zeker nog mannenstemmen bij gebruiken!

Dus hou jij van zingen, ben je vrij op vrijdagavond 22 december en heb je zin in een kerstdiner met een stralende date? Laat een reactie achter of stuur een berichtje!

Kusjes Kordaat  (<- klik op de naam om een fb-berichtje te sturen)

Waar wacht je op? Stuur een berichtje!

Wil jij de volgende Pic Me zijn? Stuur dan vijf kneitersleuke/-gekke/interessante foto鈥檚 van jou door naar beamredactie@eo.nl en vertel wie je bent (Insta, leeftijd, woonplaats) plus wat God voor jou betekent!

Wie weet reageert jouw match made in digital heaven!

Geschreven door

Bas

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕