Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Gefaalde voornemens van het BEAM Team

2 januari 2017 · Leestijd 2 min

Voornemens. Helaas blijft het daar vaak ook bij. Hier de gefaalde voornemens van een aantal leden van de BEAM Redactie. Niet om je te ontmoedigen, maar wel om lekker met de beide benen op de grond te blijven staan en om te bevestigen dat wij ook hele normale mensen zijn!

Daniëlle

"Mijn meest mislukte voornemen ever is minder geld uitgeven en dan voornamelijk aan kleding. Maar ja, als ik iets zie móet ik het hebben en dat kost helaas nog steeds geld. Ach, ik ben in ieder geval een goede economie supporter."
 
Francien
"Het is een paar jaar achter elkaar mislukt om af te studeren. Ieder jaar nam ik het me weer voor, maar uiteindelijk heeft het me acht jaar gekost om de eindstreep van mijn opleiding te halen… Maar er is dus een jaar geweest waarin het wél lukte!"

Wilke
"Ik heb mezelf al meerdere keren (en niet alleen op 31 december) voorgenomen om gezonder te eten. Helaas zijn bij de supermarkt naast mijn huis Ben & Jerry’s vaak bizar hard in de aanbieding, dus dit plan is al heel vaak ontzettend pijnlijk mislukt. Gelukkig heb ik dan wel ijs in huis om mijn verdriet weg te eten."

EN

"Ik zeg vaak: 'IK BID VOOR JE' tegen mensen en ik ben dan ook echt voornemens om dit te doen. Toch komt het er vaak op neer dat ik het ter plekke even snel doe en het daarna vaak weer vergeet. Het is VET moeilijk om echt de discipline vast te houden en het regelmatig te doen."  

EN

"Ik wil al 5 jaar stoppen met roken. Grapje, ik rook niet." 

Zoals je ziet zijn onze gefaalde voornemens op. Heb jij gefaalde voornemens? Of ben jij koning(in) van de voornemens en vink jij ze achter elkaar af? Lees sowieso eerst even meer over het weekthema en laat ons vervolgens weten (mail: beamredactie@eo.nl of app: 0683673700) hoe dit bij jou zit!


Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡