Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Gebruik deze Code Rood-achtergrond in jouw online les! (of werkoverleg)

20 april 2020 Leestijd 2 min

Hoe meer mensen weten van onze Code Rood actie, hoe beter. Want samen kunnen we verschil maken voor mensen in de prostitutie! Daarom hebben wij een speciale achtergrond gemaakt die jij kunt gebruiken in jouw online lessen, werkoverleg of belletjes met vrienden. Download jij 'm ook?

De kans is groot dat jij via Microsoft Teams, Zoom of andere online belprogramma's school krijgt. En de kans is 贸贸k groot dat je al hebt ontdekt hoe je hier je eigen achtergrond kunt instellen. In plaats van een eiland met palmbomen, kun je deze week de achtergrond van Code Rood gebruiken. Hiermee vraag je aandacht voor mensen die in de prostitutie werken en door de coronacrisis geen voedsel of onderdak meer hebben. (Lees hier meer over de actie). Doe je mee?

afbeelding

Zo werkt het:

1. Klik op de afbeelding en sla hem op

2. Stel hem in als achtergrond (kan dat niet in jouw programma? Druk de afbeelding dan af en hang 'm in het zicht van de camera aan de muur)

3. Vragen mensen wat de achtergrond betekent? Vertel hen dan over Code Rood of verwijs ze door naar beam.eo.nl/coderood. En vergeet vooral niet om deze Tikkie-link door te sturen: https://bit.ly/Tikkie-Code-Rood

Spread the word!

Heb jij de Code Rood-achtergrond gebruikt? Stuur ons dan een foto, vinden we vet!

Geschreven door

Marlieke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕