Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Ga op de foto als je favoriete bijbelfiguur!

18 september 2019 · Leestijd 2 min

Jij hebt vast (stiekem) wel een favoriet bijbelpersonage. Wij zijn er benieuwd naar! Heb jij een goed verhaal over jouw bijbelfiguur en zie jij een fotoshoot in Hilversum wel zitten? Dit is je kans!

Hoe het werkt:

Voor het nieuwe BEAM-magazine willen we BEAM’ers op de foto zetten als hun favoriete Bijbelfiguur. Wij regelen de professionele fotograaf en de kleding, jij hoeft alleen te shinen! Daarnaast interviewen we je kort en vertel jij waarom juist deze persoon jouw favoriete persoon uit de Bijbel is.

Praktisch

Natuurlijk zitten er ook nog een paar kleine praktische zaken aan vast. We willen namelijk de foto’s op maandag 21 oktober maken, dus dan moet je wel kunnen. Voor veel middelbare scholen (regio Noord en Midden) valt dit in de herfstvakantie, dus de kans is groot dat je dan sowieso al vrij hebt!

De foto’s worden in Hilversum op het EO-kantoor gemaakt. Dit is heel goed te bereiken met het OV, en don’t worry, wij vergoeden alle reiskosten (: Hiernaast is het wel belangrijk dat je tussen de 12 en 20 jaar oud bent.

Denk jij: dit is helemaal iets voor mij? Check het even bij je ouders als je onder de 18 bent en laat het ons weten! Mail naar beamredactie@eo.nl óf app naar 06 83673700 en vermeld je naam, leeftijd en favoriete Bijbelfiguur (en heel belangrijk, een kort verhaaltje waaróm) en we nemen contact met je op!

Geschreven door

Inge

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡