Ga naar submenu Ga naar zoekveld

FOTOSERIE: De 5 leukste outfits van het Corderius College

5 april 2017 Leestijd 2 min

Vorige week zat BEAM in de schoolbanken van het Corderius College. Redacteuren Amy en Anneke gingen op zoek naar de leukste outfits van de school. Dit is de top 5.

Alessa

afbeelding

Alessa had verreweg de origineelste jas van de school. "Hij is tweedehands van Asos. Dat vind ik leuk: dan heeft niemand anders deze. Asos is sowieso een van mijn favorieten!"

Talitha

afbeelding

Talitha liep in de pauze met hartvormig gebak door de gangen. "Mogen we je wat vragen? Nee, we komen niet bedelen voor een stukje. We maken een fotoserie over de leukste outfits van de school." Talitha kijkt verrast: "Oh echt? Ik?"

Niek & Bart

afbeelding

Naar de best geklede mannen moesten we iets langer zoeken, tot we de broers Niek en Bart tegen het lijf liepen. "We hebben een beetje hetzelfde stijltje. Houden allebei wel van netjes en dragen vaak blousjes. We zijn ook wel kritisch. Eigenlijk vind ik het kleurcontrast bij Niek nu niet groot genoeg." legt Bart uit. "Ja, en jij hebt nu een trui in plaats van een blouse," kaatst Niek de bal terug.

Finn

afbeelding

Als we aan Finn uitleggen wat voor fotoserie we maken, wordt ze door haar klasgenoten toegejuicht. "YES Finn!" Ze draagt die dag een van haar favoriete outfits: "Een rokje, sneakers en een legerprintje, dat vind ik altijd leuk!"

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕