Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Filip komt helemaal uit Roemenië om for KING & COUNTRY te zien!

10 november 2017 · Leestijd 2 min

Wat heb jij over om for KING & COUNTRY en The Afters in het echt te zien? Filip (21) uit Roemenië vloog deze week naar Amsterdam speciaal voor BEAM PRESENTS. Dat noemen wij toewijding en tijdens het VIP-dinner met de bands hadden we daarom even een gesprekje met hem.

“Ik ben een grote fan van for KING & COUNTRY, maar The Afters vind ik ook vet! Ik moest naar Amsterdam voor een werkbezoek, ik werk in de ICT, en heb het allemaal zo gepland dat ik net deze avond nog hier, in Veenendaal, kon zijn. We waren nog graag naar Den Haag en Rotterdam, en uitwaaien bij de zee, maar dat heb ik laten vallen. Nog liever wilde ik hierbij zijn.”

“De muziek van for KING & COUNTRY inspireert mij en ik heb veel steun gevonden bij hun liedjes. Vooral het lied ‘shoulders’, dat lied heeft mij door hele zware tijden geholpen. Ik ga enorm genieten tijdens het concert, maar hoop ook dingen te leren die ik naar mijn eigen kerk in Roemenië kan nemen.”

“Het is heel gaaf om Joel en Luke te ontmoeten, met ze op de foto te gaan en een praatje te maken, maar ik ga straks vooral genieten van de prachtige muziek. Ik voel mij gezegend dat ik hier kan zijn vandaag.”

Geschreven door

Melissa

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡