Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Festival Fashion @ Opwekking

5 juni 2017 Leestijd 3 min

Elke dag is daar weer de vraag: Wat doe ik aan? Tijdens Opwekking is deze vraag veel makkelijker, want je leeft uit je koffer. Maar is makkelijk hetzelfde als fashionable? BEAM hield bezoekers staande, liet ze poseren en geeft deskundig commentaar op hun kledingkeuze.

Fashionable badslippers

Anne_Louise

Anne-Louise (20) is voor de derde keer op Opwekking. “Anne-Louise is lekker zomers gekleed. De kleur van haar pantalon komt terug in haar shirtje en het is ook nog eens comfortabel, daar heeft ze goed over na gedacht. De zilvere fashionable badslippers maken het helemaal af. Bukken, springen, praisen, het kan allemaal in deze outfit. Anne-Lousie, jij bent helemaal Opwekking proof.”   

Shiny shoes

afbeelding

Wouter (21) is een trouwe Opwekking-ganger, dit is zijn achtste keer al. Hij weet met al zijn ervaring natuurlijk precies hoe hij zich moet kleden. Bijzonder feitje: Hij vindt het leuk om tijdens het mensen kijken te letten op schoenen, want die zeggen volgens hem veel over het karakter van iemand. “Zijn skinny jeans is een goede keuze. Niet te strak, maar precies oké. Zijn shirt is simpel. Grijs is wel riskant, want als je zweet, ziet iedereen dat. Maar deze coole kikker heeft er lak aan en poseert er op los."

Black & White

afbeelding

Mirre (20) is voor de tweede keer het hele weekend op Opwekking. Bijzonder feitje: Haar handdoeken moet ze op precies de goede manier opvouwen en recht hangen, anders wordt ze helemaal gek. “Met deze festival outfit is Mirre helemaal de bom. De Allstars zijn heerlijk casual, wat deze look helemaal compleet maakt. Enig puntje van commentaar is dat haar zwarte slipdress er wel voor zorgt dat ze het erg warm krijgt als ze buiten loopt. Maar hé, wie fashionable wil zijn, moet pijn leiden.”

Kleffe stelletjes

afbeelding

Levi (21) heeft Anne (20) meegesleept naar Opwekking, haar eerste keer, zijn vierde keer. Roze kan bij mannen helemaal tegenwoordig. Levi en Anne zijn 1 van de vele stelletjes op Opwekking die hand in hand het hele terrein over lopen, zodat niemand er meer langs kan. Heel irritant, maar stiekem zijn we natuurlijk allemaal jaloers. Volgend jaar ook hand in hand? Koop je ticket en kom speeddaten op de EO-Jongerendag! 

SQUADGOALS

afbeelding

Dit lijkt misschien een bij elkaar geraapt zooitje, maar deze mensen weten precies wat ze doen. "Een gewaagde kledingkeuze die naadloos op elkaar aansluit. Het is helemaal festival-proof en ook de gangsigns ontgaan ons niet. Deze squad heeft het goed voor elkaar." 

Hippie Alert

afbeelding

Daniëlle (22) gaat helemaal los. Heel veel meer hippie dan dit, kan je ze niet vinden op Opwekking. De bandana, oorbellen, armbanden en Dr. Martens - het plaatje is compleet. Haar glitter t-shirt maakt dat ze goed vindbaar is tijdens de sing-in met 50.000 mensen, dus wat ons betreft, helemaal Opwekking proof!

BEAM Wear, altijd goed op Opwekking

afbeelding

Deze vesten zijn natuurlijk ALTIJD perfect om te dragen. Hebben? In de webshop zijn ze te koop! Ook zijn ze te koop op de EO-Jongerendag, dus wees erbij!

Op de hoogte blijven van wat BEAM doet? Voeg ons toe op Snapchat (eo_beam) en / of Instagram (EOBEAM)

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕