Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Fashion @ EOJD 2019 “God vindt mij mooi zoals ik ben!”

25 mei 2019 · Leestijd 2 min

Je hebt je outfit een week van tevoren al uitgezocht, of heb je vanochtend maar wat uit je kast getrokken?! Iedereen doet zijn best om goed voor de dag te komen. BEAM houdt EOJD-bezoekers staande, maakt foto’s en vraagt naar de persoon achter de outfit.

Jessy en Rebekka

Voor de eerste en tweede keer zijn ze op de EO-Jongerendag. Met het eten in de handen zitten ze voor Ahoy. De roze haren van Jessy vallen in de grote menigte goed op! “Vooral Tauren Wells vond ik heel gaaf, maar ook I AM THEY – het is gewoon een hele andere soort muziek. Ik ben benieuwd naar Hillsong Young & Free.” 

afbeelding

Timo en Silvan

Onderweg naar het eten worden ze staande gehouden. Twee minuten langer wachten om te eten is wel goed. Voor de tweede en derde keer zijn ze op de EO-Jongerendag. Samen met andere uit de kerk, met jongeren, een zaal vol God aanbidden. “Ik heb niet zo lang nagedacht over mijn outfit. Gewoon wat uit de kast getrokken. Én zo meteen natuurlijk een BEAM-shirt halen!”

afbeelding

Siman

“Hoeveelste keer EO-Jongerendag dit voor mij is? Geen idee, vijfde keer ofzo.” Vragend kijkt hij rond. “Ja vijfde, denk ik. Ik kom al jaren met vrienden. Dit jaar vind ik de artiesten persoonlijk niet zo, maar kom alsnog met veel plezier. Ik zie God hier goed door de muziek heen.” En zijn outfit: “Dit heb ik gewoon uit mijn kast getrokken.”

afbeelding

Romi

Voor de vijfde keer naar de EO-Jongerendag. “Het samen zijn vind ik echt supervet. Dat er duizenden jongeren samen komen voor maar één reden: Jezus.” Over de outfit zegt ze dit: “Eigenlijk heb ik maar wat uit mijn kast getrokken. Ik heb er niet heel lang over nagedacht, haha. Het is een beetje saai, en het is toch donker. En God vindt mij mooi zoals ik ben!” 

afbeelding

Fotografie: Yentl Slik

Geschreven door

Ivanne

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡