Ga naar submenu Ga naar zoekveld

EO-Jongerendag 2020 verplaatst | Alle vragen en antwoorden

31 maart 2020 · Leestijd 4 min

De overheid heeft alle evenementen afgelast tot 1 juni. De EO-Jongerendag zou op 6 juni plaatsvinden. Een evenement met 15.000 jongeren nog geen week na 1 juni laten plaatsvinden zou onverantwoord zijn. Daarom hebben we de EO-Jongerendag verplaatst naar 5 juni 2021, zodat je ticket gewoon geldig blijft en jij je favoriete plek in Rotterdam Ahoy behoudt! Kan je niet volgend jaar? Jammer, lees dan hieronder alle vragen en antwoorden.

Vragen en antwoorden rondom de verplaatste EO-Jongerendag 2020:

Krijgen bezoekers hun geld terug?

De reeds gekochte tickets zijn ook geldig op 5 juni 2021, lukt het niet om te komen dan kan je je geld terugkrijgen.

Hoe krijg ik nu mijn geld terug?

Ben je niet in de gelegenheid om de EO-Jongerendag op 5 juni 2021 te bezoeken? Neem dan contact op met Paylogic om je geld terug te krijgen. Alle informatie hierover staat op deze website. Let op, dit kan je tot uiterlijk 30 april doen!

Ik heb al kaarten gekocht, wat nu?

Jij hebt één of meer kaarten voor de EO-Jongerendag besteld. Deze kaarten blijven gewoon geldig. Je hoeft hier niets voor te doen! We hopen dat jij er bij bent op 5 juni 2021 en dat we dan een te gek feest met elkaar kunnen vieren.

Ben je niet in de gelegenheid om de EO-Jongerendag op 5 juni 2021 te bezoeken? Neem dan contact op met Paylogic om je geld terug te krijgen. Alle informatie hierover staat op deze website. Let op, dit kan je tot uiterlijk 30 april doen!

Wat als ik speciaal lid ben geworden voor de EO-Jongerendag?

Geweldig dat je lid bent geworden van BEAM! Omdat je lid bent geworden en een ticket hebt gekocht betekent dat je 5 juni 2021 naar de EO-Jongerendag kan.

Ook steun jij het werk van BEAM (site, socials, online kerkdiensten, events, etc.) en maak je de ook de EO-Jongerendag mogelijk. Daarnaast krijg je als lid het BEAM Magazine, toegang tot exclusieve BEAM WEAR én kun je als BEAM-lid ook volgend jaar weer naar de EO-Jongerendag!

Wil je je kaartje niet gebruiken voor het event in 2021 en ook je lidmaatschap opzeggen? Neem dan contact op met het Klantencontactcentrum: https://portal.eo.nl/service/contactformulier

Komt er volgend jaar - in 2021 - weer een EO-Jongerendag?

Ja zeker. De EO-Jongerendag is verplaatst naar 5 juni 2021. We waren al druk bezig met de voorbereidingen en het programma voor dit jaar en dat zetten we voort.

Komen volgend jaar dezelfde artiesten?

Het is wel onze intentie om zoveel mogelijk van het programma van dit jaar mee te nemen naar 5 juni 2021. Maar dat is zeker als het om artiesten gaat van heel veel factoren afhankelijk. Daar gaan we dus naar kijken.

Had verplaatsing voorkomen kunnen worden?

Nee, helaas niet. Het coronavirus verspreidt zich zo snel dat het onverstandig is om evenementen als de EO-Jongerendag op zo’n korte termijn te organiseren.

Is er nog wel een tv-uitzending op 6 juni?

Dat is op dit moment nog niet bekend.

SPEAK LIFE!

Wat keken we als redactie uit naar 6 juni met jou, Lecrae, The Afters, LZ7, de BEAM Worshipband en nog veel meer mooie verrassingen in Rotterdam Ahoy... Gelukkig kan het volgend jaar weer! Daarnaast verdwijnt het verlangen van BEAM om jou te bemoedigen rondom het thema ‘SPEAK LIFE’ niet: we blijven artikelen en video’s maken rondom dit belangrijke thema!

Positieve én negatieve woorden vormen jou en mij. We zijn ons vaak niet bewust van de gevolgen van onze woorden, maar wij kunnen het verschil maken. En naast wat we tegen elkaar zeggen, spreekt God ook tot jou: Hij heeft je lief!

Blijf ons dus vooral volgen op Instagram, Facebook, YouTube, TikTok en onze website!

Alle liefs en we zien je op de EO-Jongerendag van 5 juni 2021,
BEAM

Geschreven door

Joram

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡