Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Elyanne kocht als ALLEREERSTE een ticket: 'Door de EOJD is mijn leven veranderd'

25 maart 2023 Leestijd 2 min

Als allereerste kocht ze een ticket voor de EO-Jongerendag. Elyanne is dus een echte pionier... Laat 'Pioneers' nou net het thema zijn van de komende editie van de EO-Jongerendag. Lees hieronder waarom ze er bij MOET zijn dit jaar.

Voor het eerst

"Vorig jaar was ik er voor het eerst bij met een vriendin" vertelt Elyanne. "We hadden geen idee wat we konden verwachten, maar we waren zo onder de indruk van alles wat we meemaakten." De dag was gevuld met muziek, sprekers en ontmoetingen met andere jongeren die over hun geloof deelden. "Door deze ervaring zijn we beste vriendinnen geworden" vervolgt Elyanne.

Dopen

Maar de impact van de Jongerendag ging voor Elyanne veel verder dan alleen vriendschap. "Na de Jongerendag gingen we vaker naar de kerk en hebben we ons zelfs laten dopen," zegt Elyanne. "We waren zo ondersteboven van de dag, dat we een nieuw motto hebben: wij missen nooit meer een EO-Jongerendag. Het heeft mij zoveel moois gebracht."

Ik wil niet meer zonder

Voor Elyanne was de EO-Jongerendag een keerpunt in haar leven. "Mijn leven is echt veranderd" zegt ze. "Ik ben meer betrokken bij mijn geloof en ik heb nieuwe vrienden gemaakt die me steunen en inspireren. Daarom was ik er dit jaar z贸 vroeg bij, ik wil niet meer zonder de EO-Jongerendag." zegt ze lachend. 

EO-Jongerendag Show

In de EO-Jongerendag show zie je hoe Gerben, Elyanne verrast met een GE-WEL-DIG cadeau (ahum)... 

DE EO-JONGERENDAG IS UITVERKOCHT!

DE EO-JONGERENDAG IS UITVERKOCHT!

In een bomvol Ahoy ontdekken we met 15.000 jongeren hoeveel God van ons houdt en hoe we samen de wereld mooier kunnen maken. De tijd is aangebroken om het verschil te maken: om een pionier te zijn!

Een kaartje verkopen/overkopen?

Geschreven door

Gerben

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕