Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Een festival om (andere) gevluchte jongeren te leren kennen!

15 januari 2019 Leestijd 2 min

Op 19 januari (dat is aankomende zaterdag!) organiseert stichting Gave een festival voor jongeren. Die dag proberen ze in Ede Nederlandse jongeren met vluchtelingenjongeren te connecten.

Info stichting Gave

Stchting Gave verlangt ernaar dat de vluchtelingen die naar ons land komen, worden gezien en geliefd. Ze vindt het belangrijk dat Nederlandse christenen de vluchtelingen gastvrij ontvangen. In de zomer zijn er een aantal multiculturele jongerenkampen en organiseren ze verschillende activiteiten om Nederlandse en gevluchte jongeren met elkaar te connecten.

Het Gave-festival

Aankomende zaterdag 19 januari organiseert stichting Gave een multicultureel festival voor jongeren. Ze willen graag Nederlandse- en gevluchte jongeren kennis met elkaar laten maken. Door met elkaar te schilderen, boksen of muziek te maken krijgen ze een connectie. Verder genieten de jongeren van optredens van Eritrese en Arabische artiesten. Oh en er is een gratis (multiculturele) maaltijd!

Stichting Gave organiseert dit festival, omdat vluchtelingen en Nederlandse jongeren vaak niet ‘vanzelf’ met elkaar in gesprek raken. Op deze manier hopen ze de drempel te verlagen tussen alle culturen. Wat een tof initiatief!

Wil je graag nieuwe mensen leren kennen? Kom dan!

Wanneer: zaterdag 19 januari 2019

Waar: De Schuilplaats, Otterloseweg 18a, 6718 ZM Ede

Tijd: 14.00 - 21:30 uur

Leeftijd: 15+

Kosten: GRATIS

Geef je hier op!

Foto: eigen materiaal stichting Gave

Geschreven door

Silke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕