Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Doe deze speurtocht en maak kans op een BEAM-trui!

16 november 2020 · Leestijd 3 min

Het is bijna zover: de nationale BEAM Truiendag! Een dag waarop we met iedereen in BEAM-trui ons geloof vieren. Wie kent BEAM het beste? Dat kun je NU testen door mee te doen met de BEAM Truiendag-speurtocht.

Hoe werkt het?

Jij gaat coördinaten bij elkaar puzzelen! Als je alle cijfers hebt verzameld en de coördinaten invoert op Google Maps, krijg je een adres. Stuur ons het adres (via Insta-DM, de mail of WhatsApp) en maak kans op een BEAM-Trui! BELANGRIJK: gebruik de volgende code om het antwoord te vinden, inclusief punten, komma’s en spaties, anders werkt de code niet!

CODE:

52.ABCDEF, 4.8GHIJK

VRAGEN:

Vraag A: Op 7 augustus 2020 schreven we een artikel over klokkenluider Jesse. Hoe oud was hij toen hij hiermee begon?

Vraag B: Op 11 oktober deelden wij een Bijbel-quote uit Spreuken op Instagram. Wat is het laatste cijfer van het bijbelvers? (hint: deze bijbeltekst is echt een cadeautje!)

Vraag C: We hebben deze maand Vera geïnterviewd voor Ikkiesvoorjezus. Hoe oud is zij? ...tien? (gaat om cijfer voor de tien)

Vraag D: Op welke datum is BEAM Truiendag? Neem dat getal en haal daar 12 vanaf.

Vraag E: Hoeveel dingen wist je nog niet over ‘de langste dag’? Je vindt het op de website.

Vraag F: In de tiktok-video ‘christen zijn be like’ stellen Henk-Jan en Wilke vragen aan Marlieke. De hoeveelste BEAM-video op tiktok is dit? Tel daar het aantal vragen uit de video bij op.

Vraag G: Op BEAM-instagram vind je de meme ‘Als je weer naar de kerk kan, maar alle ramen openstaan’. Tel alle cijfers in deze meme bij elkaar op, gebruik dit getal + 3.

Vraag H: Tel alle getallen van het BEAM-whatsappnummer bij elkaar op en haal daar 40 vanaf.

Vraag I: Op 15 oktober 2018 beschreven we trends en ontwikkelingen die 25-jarigen wel kennen, maar 15-jarigen niet. Op hoeveelste plek staat ‘DE plek om muziek te downloaden op je Sony-Ericsson of Nokia’?

Vraag J: Welke trap haalde iedereen bij de piepjestest beschreven in het artikel over Stephan die zijn beste vriend Luca in een bezemkast opsloot?

Vraag K: Vorig jaar zongen we met allemaal BEAM-jongeren op Utrecht Centraal. Hoeveel BEAM’ers waren dat? Haal daar 98 van af.

ANTWOORD

Verwerk nu alle antwoorden in de code: 52.ABCDEF, 4.8GHIJK. Kopieer de code (LET OP: Mét punten, spaties en komma’s) en vul het in op Google Maps. Het adres is het antwoord! Stuur ons het adres (via Insta-DM, de mail of WhatsApp) voor woensdagavond 23:59 en maak kans op een BEAM-Trui! Op BEAM-truiendag - donderdag - maken we de winnaars bekend via onze Insta Stories: www.instagram.com/eobeam

BEAM wil samen met jou - een videoboodschap de wereld in slingeren met als kern: wij geloven! Waarom we dit doen en hoe je mee kunt doen lees je hier.​​​​​​​

Geschreven door

Thamara

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡