Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Dit jaar kun je Opwekking digitaal volgen!

11 mei 2020 · Leestijd 2 min

Helaas tot het verdriet van velen gaat de pinksterconferentie van Opwekking in de Flevopolder dit jaar niet door. Maar dit betekent natuurlijk niet dat we Pinksteren niet samen kunnen vieren. Zo dacht Opwekking er ook over en samen met een groot aantal partners hebben zij de handen bij een geslagen om zo toch iets te organiseren. Namelijk een digitale pinkster bijeenkomst, onder het thema ‘Samen kerk, samen sterk’.

Ondanks de coronacrisis wil Opwekking samen met heel veel andere organisaties toch iets neerzetten. Ze willen kerken en gelovigen bij elkaar brengen om Pinksteren te vieren. En daarom kwamen zij met het idee van een onlinebijeenkomst. De opzet van de onlinebijeenkomst is om via verschillende digitale kanalen en de NPO programma's aan te bieden die zoveel mogelijk mensen bereikt. Daarbij ligt de focus op de boodschap van Pinksteren.

De opzet

Zo zijn de mensen die normaal verantwoordelijk zijn voor de programma’s van de kinderen, tieners en jongeren en de bijzondere mensen volop bezig met de voorbereiding van hun digitale programma’s. Daarnaast kun je online meezingen en programma’s volgen. Deze zullen bestaan uit diensten, cursussen, tafelgesprekken en andere soorten muziek. Zo heb je toch nog een beetje het gevoel alsof je erbij bent, en kunnen we alsnog samen Pinksteren vieren!

Meer weten over hoe de Pinksterconferentie in elkaar zit? Klik dan hier!

Bron: Visie

Geschreven door

Maike

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡