Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Dít is komende zondag de spreker in de BEAM Kerkdienst!

3 september 2020 · Leestijd 2 min

Zondag is het zover! Eindelijk gaat de BEAM Kerkdienst weer van start. Deze week met niemand minder dan spreker en zanger Dwight Dissels!

Bekend van

Grote kans dat je Dwight wel eens voorbij hebt zien komen op tv. Dwight was in 2016 met zijn zangkunsten te zien in The Voice of Holland. Hier sprak hij al openlijk over zijn geloof. In 2017 vertolkte hij dan ook de rol van Jezus in The Passion. Inmiddels heeft hij daarnaast al verschillende nummers uitgebracht.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Gods plan

In 2000 besluit Dwight zijn leven aan God te geven. Sinds 2012 is hij dan ook actief als jeugdwerker in zijn kerk in Amsterdam. Spreken in de BEAM Kerkdienst sprak hem daarom meteen aan. Dwight zal vertellen over Gods plan met jouw leven, hoe zit dat nou precies? Daarnaast zal Dwight uiteraard ook zijn stem gebruiken om voor ons te zingen.

Kijk ook!

Komende zondag om 11.00 zijn we weer live op NPO2 en op YouTube. We blijven zingen met de BEAM Worshipband en chatten erop los via youtube.com/eobeam (inclusief het doorgeven van digitale rolletjes pepermunt LOL!). Tot dan!

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡