Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Deze 3 jeugdleiders shinen morgen op het EOJD podium!

24 mei 2018 Leestijd 2 min

WAT WAS HET SPANNEND: Meer dan 25 jeugdleiders werden genomineerd als 'Allerleukste Jeugdleider van 2018' en er werd meer dan 3000 keer gestemd!! Dit zijn de 3 jeugdleiders met de meeste stemmen die je zaterdag terug ziet op het EO-Jongerendag podium tijdens de uitreiking van de BEAM Awards. Hun tieners vertellen even waarom nou juist deze jeugdleider daar staat:

Anne Rinske uit Apeldoorn

"Anne Rinske is altijd vrolijk, heeft veel humor en staat voor iedereen klaar! Zelfs toen ik mezelf buiten had gesloten kon ik bij haar terecht en regelde ze eten en een bed voor me. Ook ga ik in de kerk altijd naast haar zitten als mijn ouders er niet zijn. Kortom: ze is een topper en je kunt altijd bij haar terecht."

Anne_Rinske_Apeldoorn

Godwin uit Amsterdam

"Godwin is een super toffe jeugdleider omdat hij altijd met de meest gekke en gave ideeën komt. Ook tijdens het delen van het woord is hij altijd creatief en weet hij ons te raken. Hij heeft onze groep van 5 tieners naar 80 radicale tieners weten te brengen. Hij is gek op Jezus en alles wat daarmee te maken heeft."

Godwin_uit_Amsterdam

Nicolien uit Nederhemert

"Nicolien is aardig, altijd vrolijk, meedenkend, meelevend en behulpzaam.
Ze helpt ons met het organiseren van activiteiten voor onze leeftijd. Ze houdt altijd rekening met onze wensen. Ze is altijd positief en denkt heel erg met ons mee!"

Nicolien_uit_Nederhemert

Morgen op het EO-Jongerendag podium zullen ze moeten bewijzen wie ECHT de ALLERLEUKSTE jeugdleider van 2018 is. Zorg dat je erbij bent en scoor nog snel je tickets!

Geschreven door

Wilke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕