Ga naar submenu Ga naar zoekveld

De Jongerendag is uitverkocht: TOCH EEN KAARTJE BEMACHTIGEN? Of je ticket verkopen? Check hier hoe!

22 mei 2023 Leestijd 2 min

Kan je om de een of andere reden toch niet naar de EO-Jongerendag? Dan gaan we je heel erg missen, sad! Maar goed nieuws: je kan iemand HEEL blij maken met je ticket. OF was je net te laat met het kopen van een ticket? Dan is dit JE KANS!

Deze pagina is een veilige plek om een ticket te kopen of verkopen.

Kaartje overkopen/verkopen

Tickets kunnen worden gekocht en verkocht op het Resale platform in slechts enkele stappen:

  1. Het verkopen van een ticket: Maak je Resale account aan en vul je barcode in. Je ticket kan nu gekocht worden door andere fans! Of klik onderin je bevestigingsmail op bestelling beheren*. Je kan dan kiezen voor meer acties en dan klikken op ticket doorverkopen.
  2. Een ticket kopen: Maak je Resale account aan en selecteer een van de beschikbare tickets die te koop worden aangeboden. Vul je betalingsgegevens in en koop het ticket van je keuze. Je ontvangt dan je bevestigings- / personalisatiemail.
  3. Succesvolle wederverkoop: De koper ontvangt het ticket en de verkoper ontvangt het vaste bedrag op zijn bankrekening! Houd er rekening mee dat een verkocht ticket niet meer geldig is voor aankoop.

*LET OP: de tekst onderaan het ticket is niet goed leesbaar want bij sommige tickets is dit in het wit (lekker handig, not!) Als je het selecteert kan je het gewoon goed lezen. Deze informatie kan je nodig hebben.

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕