Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Dawid (22) en Naomy (19) kregen een relatie door een BEAM-trui: ‘God had het zo voorbestemd’

6 januari 2023 · Leestijd 3 min

Dawid (22) en Naomy (19) hebben inmiddels anderhalf jaar een relatie, maar hoe ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet, is wel een héél uniek verhaal. Ze hadden namelijk nooit verwacht dat een BEAM-trui hun matchmaker zou zijn. Naomy: “Dawid kwam precies op het juiste moment in mijn leven.”

Dawid: “Het was een gewone woensdagochtend toen ik het klaslokaal binnen kwam lopen met mijn broertje. We deden toen allebei dezelfde opleiding: werktuigbouwkunde. Opeens zag ik daar een meisje zitten met een BEAM-trui aan. Ik dacht gelijk: Hé, dat is ook een christen! We spraken haar aan en dat bleek dus Naomy te zijn.”

Naomy: “Ze begonnen gelijk over mijn zwarte BEAM-trui. Ik vond het fijn om te weten dat ik niet de enige gelovige was op school. Dawid vroeg of ik in de pauze wat te doen had, maar helaas had ik al met vrienden afgesproken. Achteraf vond ik het jammer dat ik ‘nee’ had gezegd, want Dawid bleef het hele weekend door mijn hoofd spoken.”

Dawid: “Ik dacht tijdens dat eerste gesprekje nog helemaal niet ‘wat een leuk meisje’. Ik was eigenlijk vooral bezig met die BEAM-trui hahaha. Met een relatie was ik echt niet bezig.”

Verhaal gaat verder onder de foto

beam trui relatie naomy dawid

Slide in de DM's

Naomy: “Ik was al een tijd op zoek naar iemand van mijn leeftijd waarmee ik kon praten over het geloof en was dus heel blij dat Dawid me had aangesproken. Ik kon hem niet loslaten en wilde hem beter leren kennen. Op zaterdag besloot ik hem een DM te sturen op Instagram met: ‘Hey, hoe gaat het?’ Maar het duurde zo lang voordat hij reageerde en ik vroeg me af of hij het vreemd zou vinden dat ik hem een berichtje had gestuurd. Daarom heb ik een paar uur later het berichtje weer verwijderd nog voordat hij het had gelezen.”

Dawid: “Die zaterdag was ik aan het werk en het was heel erg druk. Ik zag een melding op mijn telefoon dat Naomy me een berichtje had gestuurd, maar ik had te weinig tijd om het te lezen. Toen ik een paar uur later wél tijd had, had Naomy het berichtje alweer verwijderd. Ik vroeg haar wat ze had gestuurd en zo kwam er toch een gesprek op gang.”

Vertrouwd

Naomy: “We besloten die maandag gelijk af te spreken om te gaan lunchen bij de Subway. We hebben daar twee uur achter elkaar gepraat en het ging ook al snel de diepte in. Het voelde alsof we elkaar al jaren kenden.”

Dawid: “Vanaf dat moment hebben we veel afgesproken en twee maanden later hadden we een relatie. We zijn zelfs met z’n tweeën naar de EO-Jongerendag geweest!”

Naomy: “Als ik op de dag van onze ontmoeting die BEAM-trui niet aan had gehad, had Dawid me waarschijnlijk nooit aangesproken. We denken allebei dat God het zo heeft voorbestemd. Dawid kwam precies op het juiste moment in mijn leven.”

Word BEAM-lid en koop je BEAM wear!

Word BEAM-lid en koop je BEAM wear!

Als lid van BEAM kan je op de EOJD onze BEAM wear kopen!

Ik wil BEAM-lid worden

Geschreven door

Daniëlle

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡