Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prachtige dansvideo op het nummer Rescue van Lauren Daigle

25 augustus 2020 · Leestijd 2 min

Het mimeteam van Evangelisatie en Recreatie (E&R) heeft een prachtige video gemaakt rondom het nummer Rescue van Lauren Daigle. Jaël (24) is een van de dansers: "Ik vind het gaaf om door drama en theater een stukje van God te kunnen laten zien."

Het mime team van Evangelisatie en Recreatie (E&R) toert iedere zomer een week langs verschillende campings in Nederland om het verhaal over hoop te vertellen. Het team bestaat uit vrijwilligers en wordt getraind door twee professionals. Jaël zou dit jaar voor de derde keer als vrijwilliger meedoen, maar het coronavirus gooide roet in het eten. Jaël: "We wisten gelijk dat we ondanks corona toch graag iets wilden doen, toen ontstond het idee van een videoclip."

Prachtlocatie in Zeeland

"Dit vrijwilligerswerk doe ik omdat ik het superleuk vind. Ik vind het gaaf om zo een stukje te kunnen laten zien van wie God is. Mijn trainers bedachten dat we een uitvoering zouden doen op het nummer Rescue van Lauren Daigle. In de videoclip, die we in twee dagen hebben gedraaid, heb ik verschillende rollen. Ik ben het meisje dat achter de hoofdpersoon aan rent nadat de kerk is afgelopen (minuut 3.20), ook ben ik een van de wit geklede personen en kom ik later in de video nog aan de deur van de hoofdpersoon met een pakketje."

"We zijn super trots op het resultaat en hopen dat mensen die dit zien, weten dat er altijd hoop is. De locatie van de natuurscenes was trouwens Groot Valkenisse in Zeeland. We hebben met toestemming van Waterschap Zeeuwse Stromen geregeld dat we daar mochten rondlopen en dus een videoclip konden maken. Het kruis stond daar al als ternagedachtenis aan vijf verzetsstrijders (de jongste was 17 jaar) die zijn geëxecuteerd tijdens de Tweede Wereldoorlog."

De videoclip van het nummer Recue van Lauren Daigle is ook opgenomen in prachtige, verschillende natuurgebieden. Benieuwd? Bekijk de clip door hier te klikken.

Geschreven door

Wilke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡